Orale seks voor beginners en geavanceerd


Kan het ermee eens zijn dat „de hogere liefde, de lagere kussen,“ u het niet eens bent. Maar het is onwaarschijnlijk dat je tweede helft een geschenk door je lippen zal weigeren. De reden voor zijn „hand“ kan 23 februari en 8 februari zijn. Tegen en groot, is hij universeel!

Ongeacht welke seks u bent, in ieder geval, wij raden u aan een klein beetje „opwarming“ -partner te starten – voorbeeld het, begin met de longen

DELETE

, meer zachtaardig dan aanraken. Haal diep adem, en dan uitgeput, breng lippen uit boven de erogenzones die gaan stimuleren, het vermijden van tactiele contact. Daarna gaan ze soepel van warming-up naar een willekeurig programma.

Aanbevelingen voor haar

Eerste level: Profiteer van technologie waarmee u zich volledig beveiligt van het potentiële gevaar, verstikt, geroerd en.t. D. Vouw uit de grote en indexvingers teken „OK“ en druk op de resulterende ring aan uw lippen. Dus je bent niet alleen „je mond uitbreiden, maar krijg ook de mogelijkheid om de situatie onder controle te houden. Met de hulp van een ring van de vingers kunt u de snelheid en diepte van de penetratie van de penis variëren. Experimenteer, knijp ze stevig in als je wilt stoppen met bewegen.

Na de ontwikkeling van deze basisreceptie kunt u naar een complexere optie verhuizen wanneer u niet alleen de ring van de vingers op de mond drukt, maar ook deze ring draait met de klok mee en tegen de klok in (het belangrijkste, bijvoorbeeld het ritme, bijvoorbeeld , twee keer op een manier, twee naar een andere I.t.D. – Stel je voor dat je de ring op de vinger draait).

Gevorderd niveau: één hand knijpen de penis aan de basis. Voel je vrij om de taal te laten vallen (ja, we raden dat de waarschijnlijkheid dat je favoriet lor is, vrij laag is, maar toch de taal tonen), zodat de man kan zien wat je precies doet (de meesten van hen waarnemen de wereld, allereerst, als verschuivende frames). Schuif de ledenstam op en neer, teken achten, schijf cirkels rond het hoofd (betaal speciale aandacht aan deze gevoelige plaats). Het belangrijkste, afwisselend de aanraking van het „voorkant“ – ruw oppervlak van de tong en de „terug“ – glad.

Trouwens, orale seks is een geweldige manier om „te zeggen“, een man is alles wat je denkt aan hem en uitdrukkelijke emoties uit te drukken. Waar is het onwaarschijnlijk dat hij je woorden zal rampen, maar het is niet zo belangrijk, niet? Neem een ​​lid in de mond en begin langzaam „zoemend“, bijvoorbeeld, trek „MMMMMMM“. Trillingen geeft zijn eigenaar nieuwe onvergetelijke sensaties. BELANGRIJKE OPMERKING: Tijd van tijd tot tijd of het timbre van de geluiden laten zakken die u hebt gepubliceerd en probeer de hele penis niet te „slikken“, omdat de helderste sensaties van de man worden gelokaliseerd waar zijn lul in contact is met uw lippen.

Als toetje
Acute sensaties van mannen toevoegen helpt:

  • Champagne of mineraalwater met bubbels. Pak het glasdeel van de penis in of dompel het volledig onder en adem dan elke druppellippen.
  • Mint (koud) thee of „Thermonuclear“ Mintkauwgom. Maak een paar sips of kauwende bewegingen voordat we beginnen te strelen.
  • Warme chocolademelk. Zelfs, liever, warme chocolade (om brandwonden te voorkomen). Tijdens het koken (je hebt cacaopoeder, boter en suiker – mix nodig, laat het afkoelen, koelen) Je kunt een snuifje vanille en kaneel toevoegen, ook ontwakende sexy eetlust. Voordat u chocolade aansluit op de zachte huid van het lid, controleer dan of het niet heet is!
  • Hete thee (koffie) en ijsblokjes gewikkeld in stoffen servet. Typ in de mondthee, houd het fluïdum in de mond om de temperatuur in de mondholte te verhogen, doorslikken en vervolgens „slikt“ de kop en begint de lippen op het vat van het lid op en neer te schuiven. Niet dol! 2-3 keer genoeg. Neem daarna het ijs gewikkeld in een servet en breng ze aan de penis door. Maak dan nog een slokje thee. en herhaal alles opnieuw.

Aanbevelingen voor hem

Eerste level
Als je vriendin niet van toepassing is op de fans van Braziliaanse Vaxing, vóór de heer. Dus, je bent 90% veilig jezelf van de noodzaak om te vertrekken, waardoor vreemden af ​​te komen (!) ongewenst haar in hun eigen mond.

Zeer ongemak en partners kunnen zich voordoen als gevolg van droogte. Het is onaangenaam als je droog en ruw, alsof de raspers haar genitale organen, of zij „daar“ raakt – een tak van de Gobi-woestijn, of – de droevige zaak – wanneer je de droge taal aanraakt naar de droge slijmvliezen gebeurt van opwinding). viagra kopen De situatie kan een gewoon glas water opslaan. En onthoud: meisjes, in de regel hebben niets tegen het feit dat je niet op de „pionierafstand“ bent, met alleen een punt aanraking van het puntje van de tong, maar ook tot hun geslachtslippen in de mond, vochtig te zijn “ passie bud „in de natuurlijke middelen – speeksel.

Haal de hoogste score voor Cunnilingus-techniek die je hebt geholpen door twee eenvoudige (en heerlijke) oefeningen. Ten eerste – neem je favoriete yoghurt (of een ander product vergelijkbaar met de consistentie) en probeer het te eten „zonder handen“, alleen taal. Om de tweede oefening te vervullen, heb je een lolly nodig. Plaats het in je mond, onmiddellijk voor je tanden of knijp tussen de tanden, en „Eet“, bijt het – ga alleen verder met de taal.

Gevorderd niveau
Aan boord van haar sexy lippen en begin met de tekst „schrijven“ met de taal. Wil toegeven om lief te hebben, wil geen enkele tekens beperken. Schakel de fantasie in en gebruik de volledige reeks lettertypen – letters met inkepingen, cursief en.t. D. Je kunt ook een goede feedback krijgen van de partner als je ermee instemt dat we de stofzuiger weergeven (de lippen met een buis trekken en haar clit tekenen), en ze zuigt op zijn beurt je vingers en geeft het om het te begrijpen wat de intensiteit en Power past het.


Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.