7 Willekeurige seksregels


Je weet dat ik – Seks. Ik denk dat ik vaker aan hem denk dan ademhalen. En globaal lijkt het me dat seks niet veel gebeurt, omdat het als basketbal is.

Klasklassen die zowel alleen als in het team kunnen worden genoten. Je zult niet weigeren basketbal te spelen als je plotseling aanbiedt? Met seks hetzelfde verhaal.

Er is slechts één nuance: wanneer u een lange tijd in relaties bent, kent u de voorkeuren van elkaar, weet u hoe u uw vriendin moet leveren. Maar als je merkt in bed met degene met wie ik nog nooit heb geslapen, seks in plaats van leuke risico’s die ronddraaien met een volledige mislukking.

Dat is wat je moet weten, zodat dit niet gebeurt.

Voorbereiden

Voordat je naar een feest gaat, vergeet dan niet om thuis te komen. Je moet altijd klaar zijn om niet één te komen. Zet een paar verse handdoeken in cialis een nachtkastje bij het bed. Zorg voor pure bedden en als je er een slaapt, kist je op zijn minst een ander kussen.

We moedigen niet aan om je slaapkamer in Just geopende spa te draaien, maar je metgezel zou gezellig moeten zijn. En het belangrijkste, vergeet geen condooms. Dit is misschien de eerste, waar je voor moet zorgen.

Maak communicatie niet ingewikkeld

Charme van willekeurige seks in zijn gemak en frivoliness. Dus communicatie voordat hij moet passen. Het is niet nodig om het meisje te vertellen over zijn harde kindertijd en schoolproblemen.

Neem haar en jezelf gewoon op een cocktail en praat over muziek of tv-programma’s. Toon een grappige video met je hond of zoiets. Om te verdiepen in de psychoanalyse die het niet de moeite waard is, riskeer het alles om te verwennen.

Stel vragen na

Tijd om elkaar te kennen zal alleen komen als je besluit opnieuw te slapen. Dan zal je echt bespreken. Persoonlijke grenzen en voorkeuren, bijvoorbeeld. V «Seks van vriendschap» Mila Kunis en Justin Timberlake doen het in de eerste vijftien seconden van hun eerste seks.

Je hebt zo’n haast voor niets. Nadat u zich al na het reproduceren en beseffen dat u niet zou weigeren te herhalen, vraag ik, ik zou niet graag uw partner willen hebben en dan seks hebben zonder toewijding. Als het niet erg vindt, moet u de regels vaststellen die zullen volgen.

Wees niet geavanceerd

Stel je voor dat je voor het eerst hebt besloten om buyabes te koken. In dit geval zal u niet experimenteel experimenteren met kruiden, rechts? Je bent niet zeker van het resultaat, maar een overmaat aan saffraan of basilicumrisico’s schaden de soep veel sterker dan het gebruikelijke zout van ons. Dit principe is geldig in willekeurige seks – Kies de getipte paden en neem niet de meeste Deburs in.

Natuurlijk kun je een metgezel aanbieden om seks in de auto te hebben, als je er al lang van hebt gedroomd. Maar hoef niet op te staan ​​dat het onder het plafond zit in plaats van een kroonluchter. Vrijheid – Uitstekende gelegenheid om plezier te hebben. Maak dus geen onnodige problemen.

Zorg ervoor dat je je voelt over wat er gebeurt

Wat komt vaak voor tussen gewone en willekeurige seks? Hij moet in onderlinge overeenstemming zijn. Waarschuw het meisje waarmee je van plan bent om te slapen, de nacht die met je heeft doorgebracht, garandeert geen verdere communicatie.

En dan plotseling in de ochtend zal het de grootste teleurstelling in het leven begrijpen. En ja, als je verzamelde om te slapen met een vriendin of een goede kennis, na seks, bespreken je hoe je van plan bent om in de toekomst te communiceren.

Niet koppelen

Weet hoe de perfecte willekeurige seks zou moeten eindigen? Onmiddellijk nadat je afstudeerde, zul je de broek tegen jezelf houden en het raam vacsturen (zelfs als je op de vijfde verdieping bent). Probeer schattige gesprekken en knuffels na seks te vermijden. En nog meer, blijf niet tot de ochtend om samen te ontbijten.

Elk gezamenlijk tijdverdrijf genereert genegenheid. Merk niet op hoe u me berichten begint met de wens van goede nacht, en daar vóór felicitaties op Valentijnsdag in de buurt. Als u niet tegen zo’n ontwikkeling van gebeurtenissen bent, alstublieft. Maar is willekeurige seks impliceert vergelijkbaar?

Bind je niet aan je metgezel

In het algemeen is dit de belangrijkste regel van willekeurige seks. Op een goede manier moet je het meest onverschillig zijn voor degene met wie. Je zou helemaal anders moeten zijn, wat ondergoed aan het dragen, met wie ze communiceert en hoe.

Ga niet naar haar Instagram per uur, adverteer niet wat er is gebeurd tussen jou. Ze is niet je vriendin, en als je klaar bent om extra vijf kilometer te rijden om het uit de winkel te halen – Alles is duidelijk uitgelegen uit de hand.

Als je hebt besloten om deel te nemen aan alles wat geen

cialis zonder recept

seks bindt, geniet dan van ze en kijk niet naar nieuwe redenen voor ervaringen.


Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.